Отзывы о банке Райффайзен Банк Аваль

Райффайзен Банк Аваль
#6
0% отв.
За все время
Всего : 110 | Ответов: 0 Решенных проблем: 4

Рейтинг банков Украины составленный на основе отзывов и оценок пользователей по категории "решенные проблемы"

Позиция в рейтинге Период Оценка Всего отзывов Ответов банка Решенных проблем
№ 6 Весь период 1 110 0 4
Проблема решена
sergei sergei321@i.ua
15.01.2014
Исчез депозит

В отделении банка украли депозит, высшему руководству все равно, говорят "не нравится судитесь,документы подделаны качественно все равно не докажите". знают что воруют и прикрывают своих. также снимают остатки с заработных и пенсионных карт,личные дела клиентов могут выдать на руки кому угодно..за бабло...у кого украли деньги в "райффайзен банке" пишите помогу с подачей документов в суд.если кому вернули подсказывайте советом.

Иринка Чубук
16.12.2013
Обман
Несколько дней подряд мне утверждали, что с 7.12.2013 нельзя снимать больше 5000грн в банкомате, когда я звонила и просила поднять лимит.
Оказывается можно! И все эти дни можно было хоть 200тыс грн снять.

Зачем так обманывать?
Райффайзен Банк Аваль Райффайзен Банк Аваль Киев, Соломенское отделение №1
Ольга Антоненко
21.11.2013
Примите меры
Здравствуйте! Ситуация следующего характера... В 2008 году моя мать взяла ипотечный кредит (валютный)в 40 тыс. долларов в банке Райффайзен Банк Аваль. Все годы до августа 2013 года осуществляли оплаты вовремя, но так случилось, что в августе 2013 года мама ушла из жизни...Соответственно после смерти мамы я пыталась решать дела с банком, так как не крути квартира под залогом((( Собравши все нужные документы обратилась в Соломенское отделение №1 (пр-кт. Победы 9) к начальнику отделения с просьбой...
помочь приостановить начисления на период пол года (пока не вступим в наследство), дабы уже потом взять обязательство перед банком на себя и продолжать оплачивать кредит. На что представитель банка мне ответила:- "вы уж извините, но у нас таких ситуаций еще не было и кредит нужно в любом случае проплачивать!!!" У меня возник вопрос на каком основании мне оплачивать валютный кредит, ведь на сколько мне известно оплачивать "валютный кредит" могла только моя мама или человек, на которого была бы доверенность, но по факту ее нет? От чьего имени будут идти платежи? И почему банк не может приостановить начисления на момент пол года, пока мы не вступим в наследство? Короче много мне пришлось побегать, что бы защитить свои права...И тут попала я на Пирогова 7-Б, где меня наконец-то услышали, где мне посчастливилось поговорить с ЧЕЛОВЕКОМ, а не с роботом у которых на практике таких ситуаций не было!!! за что очень благодарна руководителю отдела этого банка, она разъяснила все мои права и помогла добиться приостановления через уже какие-то свои источники. Во всяком случае пару звонков с ее стороны, это уже что-то! Спасибо мы добились приостановления, подтверждением того есть документы... Но самый жесткий пресс начался уже потом после приостановления...на телефон моей мамы, на домашний телефон начиная с 7 утра начались звонки с обращением - "ВЫ ДОЛЖНЫ, ВЫ НЕ ОПЛАТИЛИ КРЕДИТ, У ВАС ДОЛГ, ВЫ ЖЕ ПОНИМАЕТЕ, ПОД ЗАЛОГОМ КВАРТИРА и т.д ". Не приятна любезность этих типа "людей", которые мне звонили, но всему есть свой предел!!! Сколько это может продолжаться, ведь я еще не вступила в наследство, не взяла обязательство перед банком, не могу делать оплаты по кредиту... Или это так нужно, давить на больной мозоль? Где же отлаженная коммуникация? Или в действительности то, что нам приостановили начисления является не правдой и мы на данный момент находимся в должниках перед банком??? Убедительная просьба рассмотреть мою жалобу и применить меры к "ГРУПП КОЛЕКШН" и избавить меня от ненужных звонков до вступления в наследство. Заранее благодарна за понимание и помощь.
Maxim Sabelnikov
15.11.2013
завышенный курс при оплате в евро гривневой карточкой Аваль / VISA

Знаете ли Вы, что когда Вы платите гривневой карточкой Аваль / VISA в другой валюте, например, в евро, то никто не знает, по какому фактическому курсу будет проведена эта конвертация. Курс может быть любой и очень завышенный!

Вот официальный ответ банка Аваль:

"В ответ на Ваше обращение сообщаем следующее:

В случае выполнения Вами операции с использованием платежной карты в валюте, которая отличается от валюты карточного счета, Банком снимаетс...

я процент за конвертацию валюты, согласно действующим тарифам Банка.

Курс конвертации рассчитывается следующим путем:

- С валюты операции в расчетную валюту банка-эквайера;

- С расчетной валюты банка-эквайера в расчетную валюту международной платежной системы;

- С расчетной валюты международной платежной системы в расчетную валюту банка-эмитента (т.е., Райффайзен Банка Аваль)

- С расчетной валюты банка-эмитента в валюту карточного счета.

Исходя из вышеизложенного, к сожалению, предоставить точный курс конвертации невозможно.

При возникновении дополнительных вопросов, пожалуйста, обращайтесь в Информационный центр нашего банка или на info@aval.ua

Благодарим Вас за обращение"

Вот такая "клиенториентированность", "точность" и "прозрачность" :))

Печать Футболок
28.10.2013
Прислали счет за обслуживание карты чрез 2 года после окончания срока ее действия
в 2011 году закончился срок действия ДЕПОЗИТНОЙ карточки с балансом более 100 грн на счету, Карточку я не перевыпускал, счет не закрывал и в течении ДВУХ лет от данного банка не получал ни смс ни писем ни звонков, вдруг спустя ДВА ГОДА (спасибо что не через лет пятьдесят) звонят мол у вас долг более 100 грн. за обслуживание карточного счета а через неделю приходит еще и письмо о данном долге в котором написано что мол и если вы его (долг) не погасите то мы на этот долг начнем начислять проценты ...
«згідно діючих тарифів» за какойто «недозволений овердрафт».
Райффайзен Банк Аваль Райффайзен Банк Аваль Чернигов, базовое отделение
Igor Shals
25.10.2013
кредит
Населення України не беріть грошові кредити в Райфайзен Банк АВАЛЬ, обходьте цей банк подалі.
Пояснюю чому; зробив по інтернету заявку на кредит грошима, заповнив всі поля, і наступного дня мені вже повідомили, що є рішення про видачу, треба приїхати для оформлення до відділення банку.
Зустріч мені назначив сам заступник базового відділення, а не якийсь там кредитний інспектор. В розмові він вказав, що мені надано кредит під 41,1 проценти річних на залишок кредиту на шість років....

• На перше моє зауваження, що я хочу оформити кредит не на 6 років, а тільки на 2, він відповів, що тоді буде відмова банку. Зауважив лише, що я ж можу погашати кредит достроково, складав графіки погашення за 1, 2, 3 роки.
• При подальшому оформленні виявилось, що так, як я оформлюю кредит аж на 6 років, то потрібно оформити договір страхування життя.
При сумі кредиту 25000 грн. страховий внесок склав 1460,63 грн., що становить по тарифу банку 5,52 проценти від кредиту, а сам кредит виріс до 26460,63 грн. Вже потім коли я почав перераховувати, як вираховувався страховий внесок виявив, що мене ошукали щонайменше на 80 грн. тільки при оформленні договору.
Якщо правильно вираховувати страховий внесок, який має процентну ставку 5,52 проценти,
то 25000 : 100 х 5,52 = 1380,00 грн. Тоді сума кредиту становитиме 25000,00 + 1380,00 = 26380,00 грн., а не 26460,63 грн.
Я звернувся до того співробітника банку, що оформлював мені кредит і попросив роз’яснити цей підрахунок. Пояснили, що страховий внесок 1460,63 грн. становить 5,52 проценти від суми кредиту 26460,63 грн.??? Але ж я беру кредит 25000,00 грн.
Поїхавши в інше відділення банку Аваль я попросив, щоб інші співробітники зробили мені розрахунок страхового внеску з суми кредиту 25000 грн. але без програми банку, а так як це повинно розраховуватись. Виявилось, що вони також виходять на суму внеску 1380 грн. і кредит 26380 грн., але якщо вираховувати через програмку банку, тоді виходить 1460,63 грн.
Раніше я брав кредити в різних банках і там все вираховувалось правильно: страховий платіж становить встановлений процент від суми кредиту, яку отримує клієнт на руки, а сам кредит, що підлягає сплаті збільшується на величину страхового внеску.
Таким чином мене спочатку нагріли на 80,63 грн. ну а далі плюс на ці ж 80,63 грн. ще на 41,1 процент річних на умовах кредиту.
На сайті БАНКУ, http://www.aval.ua/, вказано, що я можу відмовитись від оформлення договору страхування життя: /цитата банку_Так, але треба зауважити, що страхування життя, здоров’я та працездатності є невід’ємною частиною споживчого кредитування, а ГОЛОВНЕ — гарантує безпеку та надає впевненості у «завтрашньому дні» упродовж усього строку дії договору. Страховка також дозволить погасити заборгованість за кредитом при настанні страхового випадку, і відповідальність за погашення кредиту не лягатиме на Ваших близьких/.
Але термін кредитного договору становить 6 років, а договір страхування має термін лише 2 роки!!!, а інші 4 роки???, що знову потрібно підписувати новий договір страхування на 2 роки, знову платити страховий внесок. І чому договір страхування здоров’я та працездатності, якщо тільки випадок смерті має місце в цьому договорі, як мені роз’яснили.
Мені той же заступник пояснив, що я міг би відмовитися, але тільки в день видачі кредиту при умові повного погашення його, тобто 26460,63 грн. Після погашення кредиту я мав би написати лист до страхової компанії з заявою про розірвання договору страхування і виплатою мені суми страхового внеску, але гроші на картці з’явились за 5 хвилин по закінченні роботи каси банку!!!
Хоча в іншому відділенні банку мені повідомили, що при оформленні кредиту мені повинні були зробити пропозицію на кредит із страхуванням, та без нього, і з терміном кредиту не так критично. Виходить, що в базовому відділенні все це зробили цілеспрямовано!!!
Пізніше я подзвонив до страхової компанії і дізнався, що на протязі 14 днів від дня складання договору я можу розірвати договір страхування і повернути назад страховий внесок, повідомили текст заяви і копії яких документів переслати на факс компанії. Я відправив заяву і копії, але як тільки вони побачили, що це Аваль, повідомили, що потрібно вирішувати це питання з Авалем, тобто, якщо банк вирішить повернути страховий платіж, то повернуть, але де Ви бачили, щоб банк повертав гроші.
Я написав електронного листа на адресу Аваля <info@aval.ua>, і через деякий час мені прийшла відповідь, що я можу розірвати договір страхування тільки в випадку повного погашення кредиту в період 14 днів. Але ж заступник мені повідомляв, що тільки в день оформлення!!!, виходить, що він не дуже чесна людина, або не знав цієї інформації?
І, що вірогідніше, при настанні страхового випадку, Аваль цілком може відмовитися від своїх обов’язків, як страховика, достатньо подивитися на договір страхування з посиланнями на пункти тих, чи інших документів, пунктів деяких я так і не зміг знайти в самих документах (Програма, Правила, Закон страхування). Пунктів, яких мені повинні були роз’яснити при оформленні договору кредиту.
Виходить, що імідж банку і відносини до нього починають знижуватись, якщо таке практикується.
Райффайзен Банк Аваль Райффайзен Банк Аваль Киев, Подольское отделение №1 "Райффайзен Банк Аваль"
Алексей Сичкарь
22.10.2013
Воры
2 года являюсь клиентом этого банка. Поначалу было все красиво и прилично. Потом стали раздражать мелочи, то в банкоматах нет денег одновременно в 3х... и это в пятницу вечером, то банкоматы неисправны,.. Персонал неадекватный, вместо того чтобы открыть виртуальную платежную карту, сначала сказали что такой услуги нет, потом вроде есть, а после 3 недель так ничего и не открыли, управляющая стала извиняться. но извинениями не покроешь потерянное время, в итоге ждал еще 10 дней... Пока не рявкнеш...
ь девочки так и буду бегать мимо... А после того с карточки была мною снята солидная сумма денег, при небольшом остатке на карте, заметил что воруют деньги... причем сразу по 170-180 грн... Могу ли я доверять банку, кот. явно проделывал это в течение 2 лет???? Мое терпение лопнуло, больше не собираюсь доверять деньги этому банку.
Райффайзен Банк Аваль Райффайзен Банк Аваль Киев, Киевское какоетодолбанное
Aval Upyri
18.10.2013
начисление этим "банком" услуги за обслуживание пустого зарплатного счета
Я уже писал о способе дохода, который использует это заведение банковского типа: они по зарплатным карточным счетам, которые уже неиспользуются клиентами, так как сума выбрана и человек уволился из организации где был открыт счет, ежемесячно начисляют сумму "обслуживания". В моем случае это 7 грн\мес. За несколько месяцев таким образом "в минус"(на счете ничего не было) начислилась какая то денежка и потом звонит из банка чудище и говорит погасить долг. Серебренниками этими п...
усть подавятся... Народ - проверьте свои старые зарплатные счета в этой аваль-лавочке и уходите оттуда. Солидный банк так никогда делать не будет. Тем более размещать у этой шайки депозиты наверное, смысла тоже не имеет.
Александр шевченко
08.10.2013
Райфайзен Банк Аваль-БАНКРОТ!
Райфайзен Банк Аваль-БАНКРОТ!-Успейте забрать свои сбережения!
У этого банка более 5(пяти)миллиардов долга-смотрите у австрийских владельцев на ихнем сайте!
Здесь с депозитов исчезают(ВОРУЮТ) деньги!и у меня тоже украли,я написал жалобу в главный офис в Австрии,..
Katya K
04.10.2013
в моем банке мне не смогли подсказать номера моего собственного счета!
в моем банке мне не смогли подсказать номера моего собственного счета!
Нахожусь за границей, понадобилось узнать номер моего текущего счета. Копии договора под рукой нет.
Позвонила в банк по общему номеру справки 490 8888, затем по номеру 495 41 40 (поддержка малого бизнеса), затем в отделение. Нигде мне не смогли сказать номера моего счета. Футболили от оператора к оператору - и это все в роуминге! в итоге, я и номера не узнала и денег на звонок кучу потратила.
Проблема решена
sergei sergei321@i.ua
15.01.2014
Исчез депозит

В отделении банка украли депозит, высшему руководству все равно, говорят "не нравится судитесь,документы подделаны качественно все равно не докажите". знают что воруют и прикрывают своих. также снимают остатки с заработных и пенсионных карт,личные дела клиентов могут выдать на руки кому угодно..за бабло...у кого украли деньги в "райффайзен банке" пишите помогу с подачей документов в суд.если кому вернули подсказывайте советом.

Проблема решена
sergei sergei321@i.ua
06.05.2015
Відкритий лист до Райффайзен Банку Аваль

АТ «Райффайзен Банк Аваль»
01011, м. Київ, вул. Лєскова, 9
Заявник: Кот Сергій Васильович
04211, м. Київ, вул. Лайоша Гавро, буд. 9-Г, кв. 1
ідентифікаційний номер 2688616898
паспорт ЕА 204726, виданий Гайворонським РВ УМВС України в Кіровоградській обл. 19.11.1996 р.

Відкритий лист до Райффайзен Банку Аваль
(дозволяється роздруковувати, копіювати та поширювати у всіх засобах
масової інформації та інтернет ресурсах аб...

и відкрити очі спільноті та зберегти Ваші заощадження від крадіїв в даному банку)

В грудні 2011р. мною було відкрито депозитний рахунок в Гайворонському відділені Кіровоградської області Райффайзен Банку Аваль.
На один рік! Через дев’ять місяців депозит зник. За роки листування відповідь одна – ми нічого не знаємо.
Отримавши лист з банку № 97-2-7-00/10508 від 21.11.2014 р. яким надано відповідь на мою претензію про повернення мені коштів за вкладом « Ощадний» № 263561600336 від 14.11.2010р.(надалі – Договір) викрадених працівниками Райффайзен Банк Аваль 16.08.2011р. за допомогою підробки документів та підписів я глибоко розчарований та зрозумів що на даний час в Райфайзен Банку Аваль працюють не тільки крадії а й далеко не професійні працівники.
Так за весь час який я намагаюсь повернути свої кошти жодного разу мені не було надано жодного документу за яким касир банку видала мої кошти мені чи сторонній (довіреній) особі. Як же вони це зроблять коли зі слів співробітників відділення - служба безпеки банку з обласного відділення (на той час номер телефону працівника безпеки-050-45-31-118 -П.І.Б.- відоме) переглядаючи відео в час видачі моїх коштів бачила що на той момент біля каси банку не було ні мене ні кого б то ще не будь хто міг би отримати кошти! ТАК де ж КОШТИ?
Осіли в карманах крадіїв працівників чи поділенні зі службою безпеки.
А може працівників в службу безпеки Райффайзен Банку Аваль спеціально беруть глухих та сліпих? Зважаючи на те що за цей час я не один раз мав доступ до кредитних справ клієнтів ( копії можу надати будь якому виданню хто хоче висвітлити тему в засобах інформації , для банку див. додаток 1.)- так воно і є!
Також мою здогадку підтверджують мої ж документи, які при викрадені коштів працівники банку так погано підробили що неозброєним оком видно!

Для порівняння подивимось на копію мого паспорта (див.додаток 2.) яка знаходиться у справі та завірена(згідно з оригіналом) вже не моїм підписом. Два підписи однієї людини на одній сторінці і чомусь різні! Але служба безпеки банку цього не бачить!
А от на копії паспорта гр. Москальчук Л.А.(див.додаток 5) стоїть банківська печать,напис згідно з оригіналом і на ній підпис працівника банку та власниці паспорта. Он як повинно бути!
Розглянемо дві копії договору (див.додаток3.4) – ту яку мені видали з банку та яка знаходиться в « моїй» банківській справі . І знову різні підписи клієнта.
В кого проблеми з зором? Працівників відділення Райфайзен Банку Аваль які видали депозит за різними підписами, чи може служби безпеки яка перевіряла.
І якщо іти далі по справі то скрізь хтось щось не бачить. Мабуть таким чином Райфайзен Банк Аваль приховує злочини своїх співробітників замість того щоб розрахуватись з клієнтом та очистити свої ряди від нечистих на руку співробітників.
Йдемо далі… На фото в додатку ми бачимо здавалося б звичайні карти VISA від Райфайзен Банку Аваль . Але чому карти різних людей зібрались на одній фотографії!
Та тому що клієнти цих карт і не бачили. Вони використовувалися для зарплатних проектів різних підприємств. Підробні підписи, справи клієнтів а залишки на рахунках працівники Райфайзен Банку Аваль знімали самі та клали в свої кишені!
Чи знає служба безпеки банку прізвища тих хто це робив? Мабуть ні ! Вони ж не зрячі!
Далі по справах клієнтів. Як видно з копій справ Райфайзен Банку Аваль зовсім не зберігає банківську таємницю. Знову ж таки надіється що якщо служба БЕЗПЕКИ банку не бачить то може й клієнт буде незрячий!
Висновок один в Райфайзен Банку Аваль КРАЛИ КРАДУТЬ і не збираються зупинятись !!!
З більшим переліком документів для самостійного висновку чи є сенс зв’язуватися з цим банком можливо ознайомитись на Інтернет сторінці : http://rew11.jimdo.com/

14.12.14. (кот с.в.
СКОПИРОВАНО С -- http://rew11.jimdo.com/ ТАКЖЕ ТАМ РАЗМЕЩЕНЫ ДОКУМЕНТЫ С ЛИЧНЫХ ДЕЛ КЛИЕНТОВ!!

Проблема решена
Александр Поляк
14.10.2014
вернули депозит
14.10.2014 забирал депозит.
Вернули без проблем. Сумма правда была мизерная, но целиком вернули.
Райффайзен Банк Аваль Райффайзен Банк Аваль Львов, Любінська 4
Проблема решена
Христя Коваль
16.01.2014
Прийміть міри на рахунок працівників.
Я являюсь клієнтом Вашого банку, і нажаль мені найзручніше користуватись відділеням за адресою м. Львів ,вул.Любінська 4, де працює нахабний охоронець, через якого не раз з обуреням виходила з віділення банку. Коли людина підходить до банкомату він, з претанзіями висловлюється про кредитні картки,суми ,які знімаються чи кладутися, наскільки я розумію,якщо це моя картка і мої кошти я сама маю вирішувати як з ними розпоряджатися. Вже не один раз я уникала саме це віділення і нехтуючи своїм комф...
ортом,зверталась в інше відділення, але коли ситуація не відкладна, і з неохотою знову зайшла сюди, і він мало що висказує свої притензії ,а щей дозволяє собі розпускати руки.На беджику не вказані ім'я і прізвище, тому вказую Вам дату - 16,01,14.Я хочу Вас попросити ,звернути увагу на поведінку Ваших працівників, а найкраще замінити ,цього працівника на людину ,яка з повагою буде відносити до клієнтів, а найголовніше підчас роботи не буде розпускати свої руки!