Наразі платформа Paxful підтримує не тількі біткоїн, але й Tether

C 9 вересня поточного року користувачі Paxfull зможуть купувати монети USDT. Paxful, міжнародна p2p-платформа для торгівлі біткоінами оголосила, що тепер вона підтримує Tether (USDT). Цей найбільший за капіталізацією стейблкоін допоможе користувачам впоратися з волатильністю ринку, захистити свої кошти і диверсифікувати криптоактиви.

Зростаючий попит на стабільну цифрову валюту пояснюється економічною кризою, яка торкнулася ринку як фіатних, так і цифрових валют. За останній рік Tether вийшов на лідируючі позиції серед стейблкоінов, а його ринкова капіталізація склала понад 13 мільярдів доларів США.

“Це дуже важливий крок для нас, так як Tether є першою після біткоіна криптовалютою, яку ми додали на платформу, — говорить Рей Юсеф, виконавчий директор і співзасновник Paxful. – Ми завжди прислухаємося до думки наших користувачів. Люди приходять на Paxful, щоб зберегти та примножити свої кошти. Вони вірять, що криптовалюта буде більш стабільною, ніж їх національні валюти, які піддаються впливу інфляції. Ми сподіваємося, що за допомогою Paxful вони зможуть краще контролювати свої фінанси”.

Paxful додав не тільки підтримку Tether, але і функцію хеджування, за допомогою якої користувачі можуть конвертувати свої BTC в USDT і навпаки, що дозволить їм захистити свої кошти від цінових коливань.

Крім того, компанія планує незабаром запустити угоди з USDT. Користувачі платформи зможуть купувати і продавати USDT точно так, як і біткоіни, за допомогою більш ніж 300 способів оплати. Баланс в USDT можна подивитися на сторінці гаманця Paxful, де відображається поточна ринкова ціна обох криптовалют. Можливо, запуск цієї функції стане першим кроком на шляху до додавання інших криптовалют на платформу Paxful.

Нещодавно компанія заявила, що кількість користувачів Paxful склало 4,5 млн, обсяг угод досяг 4,6 млрд доларів США, а частка оскаржених угод склала менше 1%. Після створення компанії щороку (включаючи 2020) на платформу приходило по 1 мільйону нових користувачів. Крім того, Paxful планує залучити ще 2 мільйони користувачів до кінця цього року.

Про Paxful

Paxful-це міжнародна платформа для проведення пірінгових транзакцій. Місія Paxful-надати людям, у яких немає доступу до банківського обслуговування, можливість самостійно розпоряджатися своїми фінансами. Компанія була заснована в 2015 році, і сьогодні більше 4,5 мільйонів користувачів по всьому світу купують і продають біткоіни на платформі Paxful.

В рамках своєї місії компанія Paxful запустила громадську ініціативу #BuiltWithBitcoin, яка передбачає будівництво 100 шкіл в країнах, що розвиваються за рахунок фінансування біткоіни. Компанія Paxful була заснована в 2015 році Реєм Юсефом (головний виконавчий директор) і Артуром Шабаком (директор відділу виробництва).


Усе найцікавіше за тиждень у нашому дайджесті:

Коментарі (0)