Експерт пояснив, чому 2020 рік стане роком біткоїна

За два роки вартість біткоїна може бути в 15 разів більше нинішньої, вважає експерт Міа Тан.

На думку генерального директора Galaxy Digital Майка Новограца, 2020 рік стане роком біткоїна. Засновник криптовалютної компанії нагадав, що біткоїн було створено у відповідь на кризу 2008 року, тому зараз настає його час. Про це повідомляє Banker.ua з посиланням на Mycrypter.

Днями в Twitter Новограца з’явився наступний запис: «$ btc залишатиметься волатильним протягом наступних декількох місяців, але макроекономічний контекст в тому, ЧОМУ він був створений. Це буде і повинен бути рік btc».

Що цікаво, такі оптимістичні прогнози лунають незважаючи на те, що біткоїн зараз торгується нижче 6000, то трохи підвищуючись, то стрімко падаючи.

На думку популярного експерта Мії Тан, за два роки вартість біткоїну і зовсім може бути в 15 разів більше нинішньої.

За словами експерта, «кумедно спостерігати за людьми, які намагаються дочекатися покупки біткоїнів за нижчою ціною».

«Це не має сенсу за умови, що продаж за два роки буде здійснюватися в 15 разів дорожче. Куди зникла ваша впевненість? Не втрачайте шанс», – каже Тан.

Читайте також: Що станеться з економікою України в 2020 році: прогноз від Bank of America

Нагадаємо, раніше Banker.ua повідомляв про те, що жертвами здирників все частіше стають користувачі Android-пристроїв у всьому світі, які встановлюють на свої пристрої псевдотрекери «для повідомлення про випадки зараження COVID-19 неподалік». Такі програми блокують екран і вимагають заплатити в біткоїні суму, еквівалентну $100.


Усе найцікавіше за тиждень у нашому дайджесті:

Коментарі (0)