Автор 6000 правок до «антиколомойського» закону звернувся до влади: перелік вимог

Однією з ключових вимог, висунутих Поляковим до влади, є перегляд прийнятого Радою «земельного закону».

Нардеп Антон Поляков погодився відкликати більшу частину правок до «банківського» закону в разі, якщо влада виконає ряд його вимог. Про це повідомляє Banker.ua з посиланням на заяву Полякова, опубліковану в соцмережі Facebook.

Так, однією з ключових вимог, висунутих Поляковим до влади, є перегляд прийнятого Радою «земельного закону». На думку депутата, закон має «відповідати національним інтересам», і його потрібно узгодити з аграріями та громадськістю.

У списку вимог Полякова також значиться відстрочка реалізації другого етапу медреформи. Нардеп заявляє про необхідність створення «нової концепції», яка б враховувала проблеми, з якими стикається Україна під час епідемії COVID-19.

Депутат також наполягає на скасуванні «антіфоповскіх законів», які, на його думку, знищують малий та середній бізнес в Україні.

За словами Полякова, він не хоче, щоб народ ставав «заручником Нацбанку», який, як вважає депутат, «буде стояти вище закону».

Читайте також: «Банківська система ліквідна та готова до кризи». Руслан Співак (Райффайзен Банк Аваль) про виклики в роботі банків у нових реаліях

Нагадаємо, раніше Banker.ua повідомляв про те, що, за словами першого заступника голови комітету ВР з питань фінансів і податкової політики Ярослава Железняка, щоб розглянути всі поправки до «банківського закону», прийняття якого необхідне для продовження співпраці з МВФ, українському парламенту потрібно 11 -12 пленарних місяців.


Усе найцікавіше за тиждень у нашому дайджесті:

Коментарі (0)